Fuvarozás Szállítmányozás olcsón

Fuvarozás Szállítmányozás olcsón

Belföldi és nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás olcsón nem csak Budapestről!

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik fuvarozással, áruszállítással kapcsolatban, megbízható, korrekt, referenciákkal rendelkező vállalkozásunkra 100%-ban rábízhatja áruját! Egyedi, személyre szabott árajánlattal, a lehető legolcsóbb, és legkorrektebb áron szállítjuk el rakományát. Rövid határidővel vállaljuk a kért áru(k) fuvarozását, melyre garanciát vállalunk!

Nem jelent problémát az sem, ha Ön – vagy az Ön cége – nem Budapesten vagy Pest megyében található. Magyarország egész területéről felkereshet minket telefonon vagy e-mailben a lenti elérhetőségek egyikén. 24 órán belül Felvesszük Önnel a kapcsolatot és két napon belül küldjük fuvarozási árajánlatunkat.

Nemzetközi szállítmányozás keretében nem akadály számunkra külföldi felrakodási és lerakodási pont sem. Így költséghatékonyan, olcsón tudja velünk áruját eljuttatni szinte bárhová. Mi biztosítjuk a fuvarozáshoz kapcsolódó logisztikai hátteret, a fuvarszervezést és az esetleges vámkezeléseket is ránk bízhatja.

Legyen szó egyszeri fuvarozásról vagy későbbiekben akár hosszú távú együttműködésről, ránk mindig számíthat! Profi sofőrökkel, kiváló állapotban lévő tehergépjárművekkel, megbízható fuvarszervezőkkel mind az Ön elégedettségére és nyugalmára törekszünk. Fuvarja biztosan a kért határidőre célba ér!

Fuvarozás, Szállítmányozás Olcsón, Garanciával, Kedvezményekkel, Rejtett költségek nélkül!

Visszatérő megrendelőink részére extra kedvezményeket biztosítunk a fuvar megrendelés értékétől függően! Ön annál jobban jár, minél többet bízza ránk szállítmányát. E kedvezményekről és ezek mértékéről érdeklődjön kollégáinktól telefonon vagy e-mailben.

Lépj kapcsolatba velünk!

Esetleg túlméretes, nem szokványos árut / tárgyat kell fuvarozni? Ez sem jelent akadályt!

Gépjárműveinkkel szinte bármit el tudunk juttatni a célállomásra! Legyen szó nagyobb és értékes műtárgyakról vagy bútorokról, szalmabálákról, faáruról vagy építőipari acélszerkezetekről.  Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek túlméretes, és a megszokottól eltérő fuvarok terén.

Célunk az Ön maximális elégedettsége!